28 augusti 2022
18:00

Floda BoIF

Referat: Älvängens IK - Floda BoIF

Fina förutsättningar och hemmamatch, det kan ju inte bli bättre. Tråkigt nog kastas möjligheten till poäng bort direkt från start när laget inte är redo att ta upp kampen. 0-1 kommer direkt i inledningen på ett oerhört billigt sätt.
Trots att insatsen är direkt svag är vi med i matchen till match minut 77 när 0-2 målet kom. Det hade inte krävts mycket mer denna kväll för att vinna eller få med sig oavgjort.
Men skapar man knappt ingenting framåt på 90 minuter så blir det svårt att ta poäng. Känns oerhört tråkigt att laget inte kan komma upp i en acceptabel nivå denna kväll.
Inte nog med detta så utgick även kapten Vilma med en fotskada, det är inte vad laget behöver just nu. Nu återstår bara 3 veckor av säsongen och vi får se om vi kan övervinna sjukdomar, skador, jobb och vintersporterna som gör det mycket svårt för oss att prestera på den nivån vi egentligen kan vara på.